Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020

bcvbcv

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020

Σήμερα, 29 Ιανουαρίου του 2020 πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Νέα Χρονιά που παραδοσιακά συνοδεύτηκε από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. 

Κύριο στόχο της νέα χρονιάς για τον Φορέα μας αποτελούν η συνέχιση του γόνιμου έργου, με ομοψυχία ανάμεσα τόσο στα μέλη του ΔΣ όσο και στους εργαζόμενους και ταυτόχρονα υποστήριξη, από και προς, τους κατοίκους της περιοχής, με γνώμονα πάντα την αρμονική συμβίωση με την ιδιαίτερη  φύση που μας περιβάλλει σε συνδυασμό με την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας της Πρέσπας.

Είναι η χρονιά που θα υλοποιηθεί ο πρώτος χρόνος δράσεων του έργου LIFE ARCPROM, θα συνεχιστεί το διασυνοριακό πρόγραμμα Interreg/i-tour και ταυτόχρονα αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος ΥΜΕΠΕΡΑΑ. Κόντρα στην υποστελέχωση του Φορέα, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκληρωμένη και επιτυχή λειτουργία των δομών Φύλαξης και Ενημέρωσης. Τέλος, θα δοθεί προτεραιότητα στην έναρξη  και την διασφάλιση ομαλής εξέλιξης της εφαρμογής της διασυνοριακής συμφωνίας για το Πάρκο Πρεσπών, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά μας